Cardio Kickboksen

Energie en Conditie

Kom in vorm met cardio kickboksen bij Back2Base

Wil je op een leuke en effectieve manier aan je conditie werken? Dan is cardio kickboksen bij Back2Base de perfecte keuze voor jou. Onze professionele trainers staan klaar om je te begeleiden en te inspireren terwijl je werkt aan je kracht en uithoudingsvermogen. Ontdek de kracht van cardio kickboksen en bereik je doelen in een veilige en motiverende omgeving.
Actie foto back2base
Groepstraining bij back2base

Waarom cardio kickboksen bij Back2Base?

Professionele begeleiding: 

Bij ons krijg je de beste begeleiding van ervaren trainers die gespecialiseerd zijn in cardio kickboksen. Ze zullen je helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Liever aan de slag met een privé trainer? Wij bieden ook privélessen aan.

Verbeter je conditie: 

Cardio kickboksen is een geweldige manier om je conditie te verbeteren. Door de combinatie van cardiovasculaire training en kickbokstechnieken werk je aan je uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit.

Stressverlichting: 

Cardio kickboksen is niet alleen fysiek uitdagend, maar ook een geweldige manier om stress te verminderen. Tijdens de training kun je al je energie kwijt en je hoofd leegmaken, wat resulteert in een gevoel van ontspanning en welzijn.

Jouw succes is onze prioriteit

Wij geloven dat jouw succes ons succes is. Daarom zorgen we ervoor dat al onze leden de beste training krijgen en zich onderdeel voelen van een hechte gemeenschap. Onze trainers staan altijd klaar om je te motiveren en te ondersteunen, ongeacht je niveau of doelen. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon plezier wilt hebben tijdens het sporten, wij helpen je om je doelen te bereiken.
Wacht niet langer en sluit je aan bij de Back2Base-gemeenschap. Ervaar de energieke en opwindende sfeer van onze cardio kickbokslessen en ontdek wat je kunt bereiken met de juiste begeleiding en toewijding. Schrijf je vandaag nog in en geef jezelf de kans om de kracht van cardio kickboksen te ervaren.

Ontdek de voordelen van Cardio Kickboksen

Verbeterde conditie: Cardio kickboksen is een intense workout die je hartslag verhoogt en je helpt om je algehele conditie te verbeteren. Door de combinatie van krachttraining en cardiovasculaire oefeningen bouw je spierkracht op en vergroot je je uithoudingsvermogen. Gewichtsverlies: Cardio kickboksen is een effectieve manier om calorieën te verbranden en gewicht te verliezen. Tijdens een enkele sessie kun je tot wel 500 calorieën verbranden. Bovendien blijft je metabolisme ook na de training verhoogd, waardoor je nog meer vet verbrandt. Stressvermindering: Cardio kickboksen is een fantastische uitlaatklep om stress en spanning los te laten. Door je te concentreren op de bewegingen en het stoten en trappen, kun je je hoofd leegmaken en je stressniveaus verlagen. Het is een geweldige manier om je geest te ontspannen en jezelf beter te voelen.

Strippenkaart

€100 /10 Lessen

MAAND TARIEF (2x)

€50 /Maand

MAAND TARIEF (all in)

€55 /Maand

Privelessen

€60 /10 Lessen

VIND DE LES DIE BIJ JE PAST

YOU ARE YOUR ONLY LIMIT

Waarom kiezen voor Back2Base?

Ervaren trainers: Wij hebben ervaren trainers die je begeleiden en ondersteunen tijdens je reis naar een fitter leven. Ze hebben uitgebreide kennis van cardio kickboksen en zorgen ervoor dat je de juiste technieken onder de knie krijgt.

Gezellige en motiverende omgeving: Onze sportschool heeft een vriendelijke en motiverende sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. We hebben een hechte gemeenschap van gelijkgestemde mensen die elkaar aanmoedigen en inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Flexibele lesroosters: We begrijpen dat het leven druk kan zijn, dus we bieden flexibele lesroosters aan om aan ieders behoeften te voldoen. Of je nu 's ochtends vroeg, overdag of 's avonds wilt trainen, we hebben lessen op verschillende tijdstippen om aan jouw planning te kunnen voldoen.

Geschikt voor alle niveaus: Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met kickboksen, bij Back2Base is iedereen welkom. Onze trainers passen de lessen aan op basis van jouw niveau, zodat je op een veilige en effectieve manier kunt trainen en jezelf kunt blijven uitdagen.

State-of-the-art faciliteiten: We hebben moderne en goed uitgeruste faciliteiten die speciaal zijn ontworpen voor cardio kickbokstraining. Van bokszakken tot trainingsapparatuur, we bieden alles wat je nodig hebt om je training naar een hoger niveau te tillen.

Maak vandaag nog een nieuwe start

Ben je klaar om je doelen te bereiken en plezier te hebben tijdens het sporten? Sluit je dan vandaag nog aan bij Back2Base en ontdek de kracht van cardio kickboksen. Onze professionele trainers, motiverende omgeving en geavanceerde faciliteiten staan klaar om je te helpen je beste zelf te worden.
Wacht niet langer en neem de controle over je gezondheid en welzijn. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis introductiesessie cardio kickboksen en ervaar zelf de voordelen van deze dynamische en energieke sport. Wees niet alleen fysiek sterk, maar ook mentaal veerkrachtig. Onze trainers staan klaar om je te begeleiden op je reis naar succes.

Hoe wil je mij contacteren?