Kickboksen volwassenen

You are your only limit

Kickboksen voor volwassenen bij Back2Base

Welkom bij Back2Base: de plek voor volwassen en jeugd om te kickboksen! Onze kickbokslessen voor volwassenen zijn speciaal ontworpen om jou te helpen je fysieke en mentale uitdagingen aan te gaan. Onze ervaren instructeurs geven les in een inspirerende en ondersteunende omgeving, waar jij jezelf kunt uitdagen en je potentieel kunt bereiken. Waarom starten met kickboksen voor volwassenen? Dat leggen we je graag uit:
IMGL1219

Waarom kickboksen bij Back2Base?

Bij back2base richten we ons op het verbeteren van kickboksvaardigheden voor volwassenen. Tijdens onze technieklessen ligt de focus op het staande gevecht en het echte sparren. Onze lessen zijn uniek door de combinatie van Nederlands kickboksen, Amerikaans kickboksen en Kyokushin karate. Hierdoor blijven onze lessen gevarieerd en uitdagend voor alle niveaus.
Persoonlijke aandacht is belangrijk voor ons, daarom houden we onze groepsgrootte beperkt tot maximaal 16 leden. Plezier en veiligheid staan centraal tijdens de lessen, en we werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling in een positieve en aangename omgeving. Of je nu een beginner of een gevorderde kickbokser bent, iedereen is welkom om mee te doen aan onze lessen.
Ben je enthousiast over het sparren? Vraag dan onze trainer naar de mogelijkheden voor deelname aan wedstrijden en kampioenschappen!

Voordelen van het starten van kickboksen voor volwassen

Er zijn vele redenen om te starten met kickboksen voor volwassenen. Hieronder staan enkele van de voordelen:

• Verbeterde conditie en kracht: Door regelmatig te kickboksen verbetert je algehele conditie en bouw je spieren op.

• Zelfvertrouwen en zelfdiscipline: Door het uitvoeren van nieuwe technieken en het overwinnen van uitdagingen, versterk je je zelfvertrouwen en zelfdiscipline.

• Coördinatie en reactievermogen: Het uitvoeren van snelle en precieze bewegingen verbetert je coördinatie en reactievermogen.

• Stressvermindering en ontspanning: Kickboksen is een uitstekende manier om je te helpen ontspannen en stress te verminderen door het uiten van energie en het concentreren op het moment.

• Als je op zoek bent naar een uitdagende en effectieve manier om je fysieke en mentale vaardigheden te verbeteren, is kickboksen voor volwassenen een geweldige optie.
Actie foto back2base
Kickboks dame

Onze kickbokstrainingen

Onze trainingen zijn gericht op het verbeteren van de volgende vaardigheden:

• Technieken en combinaties
• Sparring en toepassing in de praktijk
• Pad- en bagwerk
• Conditionering en krachttraining

Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij elke stap van de weg en helpen je bij het bereiken van je doelen. Of je nu op zoek bent naar verbetering van je conditie, het uitdagen van jezelf, of gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende workout, wij zijn er voor iedereen.

Meld je nu aan!

Doe mee aan kickboksen voor volwassenen en voel het verschil. Meld je vandaag nog aan en ervaar de voordelen van kickboksen bij Back2Base. Onze lesroosters zijn flexibel en aangepast aan jouw schema, dus er is geen excuus om niet aan de slag te gaan met je nieuwe uitdaging. Liever eerst een proefles inplannen? Dat kan natuurlijk ook, plan je proefles dan nu in.

Stap vandaag nog in de ring en voel de kracht en uitdaging van kickboksen voor volwassenen bij Back2Base!

Strippenkaart

€100 /10 Lessen

MAAND TARIEF (2x)

€50 /Maand

MAAND TARIEF (all in)

€55 /Maand

Privelessen

€60 /10 Lessen

VIND DE LES DIE BIJ JE PAST

YOU ARE YOUR ONLY LIMIT
Hoe wil je mij contacteren?