Kickboksen Techniek

Intens en Kracht

Kickboks techniek bij Back2Base

Kickboksen is een populaire vechtsport die de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen vanwege de vele fysieke en mentale voordelen die het biedt. Bij Back2Base staat persoonlijke aandacht en professionele begeleiding centraal, wat ook geldt voor de lessen in kickboks techniek.

Kickboks techniek les: De nadruk op sparren

Kickboks techniek is een les waarbij de nadruk ligt op het leren sparren. Het staande gevecht staat hierbij centraal en er worden verschillende invloeden van vechtsporten gebruikt, waaronder Nederlands kickboksen, Amerikaans kickboksen en Kyokushin karate. Dit maakt de lessen uniek, gevarieerd en uitdagend voor iedereen, ongeacht het niveau.
Actie foto back2base
Boks pads

Persoonlijke aandacht en veiligheid bij Back2Base

Bij Back2Base is er een maximale groepsgrootte van 16 leden, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedereen. Veiligheid en plezier staan voorop en er wordt continu gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling van de leden in een positieve en motiverende omgeving.

Verschillende stijlen in kickboksen

Er bestaan verschillende kickboks stijlen die van land tot land en van organisatie tot organisatie kunnen verschillen in hun specifieke regels en technieken. De meest bekende stijl is Nederlands kickboksen, maar er zijn ook andere stijlen, zoals Amerikaans kickboksen en Kyokushin karate, die vaak worden gebruikt in kickboks lessen. Elke stijl heeft zijn eigen kenmerken en technieken, waardoor kickboksen een diverse en uitdagende vechtsport is.

Nederlands Kickboksen: Een bekende stijl

Nederlands kickboksen is de meest bekende en meest gebruikte stijl van kickboksen. Hierbij worden stoten en trappen gecombineerd en vinden de gevechten plaats in de ring. Het is een dynamische en explosieve vorm van kickboksen, waarbij snelheid en precisie van groot belang zijn.

Amerikaans Kickboksen: Beperkte regels

Een andere stijl die veel wordt gebruikt bij Back2Base is Amerikaans kickboksen. Deze stijl onderscheidt zich van andere vormen van kickboksen door wat beperktere regels wat betreft stoten en trappen, waarbij de lage trap op de benen niet toegestaan is. Amerikaans kickboksen vindt zijn oorsprong in het full-contact karate en de westerse bokskunst.

Kyokushin Karate: De hardste vorm van karate

Kyokushin karate is een Japanse vechtsport en de hardste en enige 'full-contact' vorm van karate. Bij wedstrijden worden geen bescherming gedragen en stoten naar het gezicht, ruggengraat en hals zijn niet toegestaan. Deze stijl wordt ook gebruikt in de lessen kickboks techniek bij Back2Base, waardoor je een brede basis krijgt in verschillende vechtsporten.

Strippenkaart

€100 /10 Lessen

MAAND TARIEF (2x)

€50 /Maand

MAAND TARIEF (all in)

€55 /Maand

Privelessen

€60 /10 Lessen

VIND DE LES DIE BIJ JE PAST

YOU ARE YOUR ONLY LIMIT

Voordelen van Kickboks Techniek bij Back2Base

De lessen in kickboks techniek bij Back2Base bieden veel voordelen, zoals het opbouwen van fysieke kracht, verbeteren van conditie en uithoudingsvermogen en het vergroten van zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. Door de persoonlijke begeleiding en de focus op veiligheid en plezier, kun je jezelf blijven uitdagen en je grenzen verleggen. Bij Back2Base staan persoonlijke aandacht en professionele begeleiding centraal, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en de beste versie van jezelf kunt worden.

Ben je geïnteresseerd in kickboks techniek en wil je graag een proefles volgen? Neem dan snel contact met ons op en ontdek hoe deze unieke vechtsport je kan helpen om een gezonde en actieve levensstijl te creëren!
Hoe wil je mij contacteren?