Contact

YOU ARE YOUR ONLY LIMIT
Proef les ervaren of heb je een vraag?
Neem contact op

Vragen of Proefles?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel ons

Back2Base
Noorddammerweg 17F
1424 NV De kwakel

Mail ons

Back2Base
Noorddammerweg 17F
1424 NV De kwakel

Bezoek ons

Back2Base
Noorddammerweg 17F
1424 NV De kwakel

Onze missie bij Back2Base

Tegenwoordig weten we dat vechtsport zoveel meer is dan alleen sport. Je leert niet alleen fysiek, maar ook mentaal weerbaarder worden. Daarnaast kunnen de normen en waarden die er bij komen kijken zoveel bijdragen aan onze persoonlijke ontwikkeling.
Onze missie bij back2base is trainingen aanbieden die je niet alleen fysiek, maar ook als persoon sterker maakt. Door middel van verschillende trainingsmethodes en brede kennis in verschillende vechtsporten geven we op een unieke manier kickbokstraining, zowel bij de jeugd als volwassenenlessen. Tijdens de technieklessen bij zowel kinderen als volwassenen wordt er aandacht besteed aan Nederlands kickboksen, Amerikaans kickboksen en kyokushin karate. Dit doen we om zo veelzijdig mogelijk te leren vechten en om de normen en waarden die verankerd liggen aan deze sporten mee te nemen. Zo creëert back2base een sfeer in de dojo, waarin zowel jong als oud op een veilige en leuke manier de kracht van vechtsport leert ervaren en kan werken aan zijn/haar trainingsdoel.
Bij ons staat individuele aandacht en professionele begeleiding van onze klanten centraal.
Proefles ervaren?

CONTACT

TELEFOON
EMAIL
ADRES
0653281911
INFO@BACK2BASE.NL
NOORDDAMMERWEG 17F
1424NV DE KWAKELGemaakt door Brandways
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Hoe wil je mij contacteren?