Back2base Jeugd

Groei en zelfvertrouwen
Klik hier en
Meld je direct aan!

Kickboksen jeugd bij Back2base

Samen groeien. Dat is onze missie tijdens onze jeugdlessen kickboksen. Trappen, stoten, verdedigen, maar ook respect, discipline en samen uitdagingen overwinnen... Het komt tijdens de kickbokstrainingen allemaal voorbij. Onder leiding van trainers die zich al jaren wijden aan de kunst van vechtsport geeft Back2base op een unieke manier trainingen, waarbij de focus ligt op de ontwikkeling van jouw kind.
Scroll naar beneden voor meer informatie over onze verschillende lessen of vraag een gratis proefles aan en ervaar het zelf!
kidshit

Kleine ninja's 4 - 6 jaar

Tijdens de lessen van de z.g. kleine ninja’s leggen we de nadruk op spelenderwijs kennis maken met de vechtsport. Alle oefeningen worden onder leiding van de trainer gedaan en de groepjes zullen ook altijd klein zijn voor de optimale ontwikkeling van je kind.

Het aanleren van een aantal basis vaardigheden staat centraal, denk aan stoten en trappen. Hiermee vergroten we de coördinatie vaardigheden van de kinderen. Ook worden een aantal competenties ontwikkeld, denk hierbij aan doorzettingsvermogen, discipline, het omgaan met onverwachte situaties en de socialisatie van het kind.

Al met al geeft ons les programma alle mogelijkheden om je kind een voorsprong te geven op school.

Kickboksen Jeugd 7 – 12

Bij het kinder-kickboksen staat het, op een speelse manier, weerbaarder worden van je kind centraal. De kinderen zullen vaak met elkaar oefenen en de trainer monitort de vorderingen van je kind en stuur bij waar nodig.

De basisvaardigheden van deze lessen zijn stoten, trappen, gooien, sparren en worstelen. Los van de fysieke training is er ook steeds meer aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van je kind. Denk hierbij aan discipline, doorzettingsvermogen, de leiding durven nemen, het probleem oplossend vermogen en omgaan met stress.

Ook bij deze leeftijdsgroep zorgen we er voor dat we je kind een voorsprong geven op school.
Kinder kickboks
IMG 8097 2

Kickboksen Jeugd 12 – 16 jaar

De trainingen voor deze leeftijdsgroep zijn gericht op het effectief kunnen kickboksen. Samen oefenen in een veilige omgeving waarbij respect en vertrouwen hoog in het vaandel staan en ook het werken in teamverband bijgebracht wordt.

De fysieke basisvaardigheden van deze lessen zijn stoten, trappen, werpen, worstelen, sparren en zelfverdediging. Omdat er bij deze lessen veel nadruk wordt gelegd op conditie werkt je kind ook aan het ontwikkelen van zijn of haar persoonlijke eigenschappen. Denk hierbij aan discipline, doorzettingsvermogen en omgaan met stress. Indien je kind verder gevorderd is kan hij of zij in aanmerking komen om te helpen bij de lessen van de kleineren kinderen. Hiermee stimuleren we leiderschap en het spreken in het openbaar.

Onze lessen geven uw puber een positieve boost in zijn of haar ontwikkeling en een voorsprong op school en een mooie basis voor later in het leven.

MAAND TARIEF

€40 /Maand

Strippenkaart Jeugd

€100 /10 Lesson

Ouder/kind strippenkaart

€150 /10 Lesson

VIND DE LES DIE BIJ JE PAST

YOU ARE YOUR ONLY LIMIT
Hoe wil je mij contacteren?