Kyokushin karate

Volharding en balans

Karate bij Back2base

Osu! Ben jij bereidt om tot het uiterste te gaan? Dan ben je van harte welkom bij onze gezellige, hardwerkende karatetrainingen! Trappen, stoten, verdedigen, maar ook respect, discipline en uitdagingen overwinnen... Het komt tijdens de trainingen allemaal voorbij. Onder leiding van trainers die zich al jaren wijden aan de kunst van vechtsport geeft Back2base op een unieke manier karatetrainingen, waarbij de focus ligt op jouw ontwikkeling.
Scroll naar beneden voor meer informatie over onze karatelessen of vraag een gratis proefles aan en ervaar het zelf!
Karate logo

Uiterste
waarheid

Karate-do betekent: het beoefenen van de kunst van het karate als vorm van levenskunst. Karate is een levensweg met de focus op zelfontplooiing op zo veel mogelijk gebieden. Karate is een gevecht met jezelf. Het gaat over grenzen verleggen, zowel fysiek als mentaal. Elke training proberen we weer een stapje verder te komen. Zo ontwikkel je discipline, doorzettingsvermogen, kracht, snelheid en techniek. Karate is dus goed voor zowel lichaam als geest!

Kyokushinkai karate is net zoals andere karatestijlen een Japanse vechtkunst. Kyoku: uiterste, shin: waarheid en kai: samenwerken. Dé elementen van de karatestijl gecreëerd door Sosai Mas Oyama en ook dé elementen die centraal staan tijdens onze karatelessen. Op de foto hiernaast zie de kanji (Japanse karakter) kalligrafie dat Kyokushinkai betekent.

Kyokushin karate is de hardste full-contact stijl onder de karatestijlen. Tijdens de lessen komen alle karateonderdelen aanbod: kihon, kata en kumite, waarbij het uiteindelijke gevecht het zwaartepunt vormt. We trainen zo realistisch mogelijk, waarbij we plezier, respect en veiligheid hoog in het vaandel houden. 

De Dojo eed

- Wij beloven ons mentaal en lichamelijk te trainen voor een standvastige en onwankelbare spirit.

- Wij beloven dat wij de diepere bedoelingen van deze kunst tot de onze zullen maken zodat wij ze mettertijd gaan begrijpen.

- Wij beloven met energie te zullen streven naar het totaal wegcijferen van onszelf.

- Wij zullen altijd die regels van de hoffelijkheid voor ogen houden, respect voor onze leraren en ons onthouden van geweld.

- Door door de discipline van Karate zullen wij de rest van ons leven zoeken naar de werkelijke betekenis van DE KYOKUSHIN WEG
Karate met partner

Strippenkaart

€100 /10 Lessen

MAAND TARIEF (2x)

€50 /Maand

MAAND TARIEF (all in)

€55 /Maand

Privelessen

€60 /10 Lessen

VIND DE LES DIE BIJ JE PAST

YOU ARE YOUR ONLY LIMIT
Hoe wil je mij contacteren?