Kickboksen kinderen Uithoorn

Jong geleerd, oud gedaan

Kickboksen kinderen Uithoorn voor kinderen

Er zijn veel goede redenen om u kind op een vecht en/of verdedigingssport te zetten. Aller eerste natuurlijk zo dat u kind zich fysiek leert te verdedigen. Een andere goede reden is om discipline, focus en doorzettingsvermogen aan te leren. Waarom zou u uw kind bij ons laten trainen? Dit is waarom….: Kickboksen kinderen Uithoorn
De mentale voordelen Wij trainen de executieve functies bij kinderen, voor: situaties waarbij planning en besluitvorming vereist is; situaties waarbij bijsturing en foutencorrectie van gedrag nodig is; nieuwe vormen van gedrag of nieuwe opeenvolgingen van handelingen; gevaarlijke of technisch moeilijke situaties; situaties waarbij ingeroest gedrag of gewoontes moeten worden doorbroken. De fysieke voordelen Doel van onze training op fysiek niveau bij uw kind: verbeteren van het uithoudingsvermogen; het verbeteren van de coördinatie; een fysieke uitlaat klep ;

het aan maken van het geluk hormoon

Zoals u kunt lezen zijn dit prima ontwikkelingen waarvan u en uw kind in dagelijkse situaties profijt bij heeft. Het is daarom zeker de moeite waard om verder te ontwikkelen middels onze training en zo groeit tot een bewust en gebalanceerd mens.

Impressies van de jeugd lessen

Impressies Van Kickboks Power

Jeugd 4- 7

Tijdens de lessen van de z.g. kleine ninja’s leggen we de nadruk op spelenderwijs kennis maken met de vechtsport. Alle oefeningen worden onder leiding van de trainer gedaan en de groepjes zullen ook altijd klein zijn voor de optimale ontwikkeling van je kind.

Het aanleren van een aantal basis vaardigheden staat centraal, denk aan stoten en trappen. Hiermee vergroten we de coördinatie vaardigheden van de kinderen. Ook worden een aantal competenties ontwikkeld, denk hierbij aan doorzettingsvermogen, discipline, het omgaan met onverwachte situaties en de socialisatie van het kind.

Al met al geeft ons les programma alle mogelijkheden om je kind een voorsprong te geven op school.

Jeugd 7 – 12

Bij het kinder-kickboksen staat het, op een speelse manier, weerbaarder worden van je kind centraal. De kinderen zullen vaak met elkaar oefenen en de trainer monitort de vorderingen van je kind en stuur bij waar nodig.

De basisvaardigheden van deze lessen zijn stoten, trappen, gooien, sparren en worstelen. Los van de fysieke training is er ook steeds meer aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van je kind. Denk hierbij aan discipline, doorzettingsvermogen, de leiding durven nemen, het probleem oplossend vermogen en omgaan met stress.

Ook bij deze leeftijdsgroep zorgen we er voor dat we je kind een voorsprong geven op school.

Jeugd 12 – 16

De trainingen voor deze leeftijdsgroep zijn gericht op het effectief kunnen kickboksen. Samen oefenen in een veilige omgeving waarbij respect en vertrouwen hoog in het vaandel staan en ook het werken in teamverband bijgebracht wordt.

De fysieke basisvaardigheden van deze lessen zijn stoten, trappen, werpen, worstelen, sparren en zelfverdediging. Omdat er bij deze lessen veel nadruk wordt gelegd op conditie werkt je kind ook aan het ontwikkelen van zijn of haar persoonlijke eigenschappen. Denk hierbij aan discipline, doorzettingsvermogen en omgaan met stress. Indien je kind verder gevorderd is kan hij of zij in aanmerking komen om te helpen bij de lessen van de kleineren kinderen. Hiermee stimuleren we leiderschap en het spreken in het openbaar.

Onze lessen geven uw puber een positieve boost in zijn of haar ontwikkeling en een voorsprong op school en een mooie basis voor later in het leven.
Kickboksen kinderen Uithoorn

Verjaardag kickboksen

Hoe cool is dit: back2base organiseert ook verjaardagfeestjes voor kinderen. Zo kickboksen de kinderen lekker met hun vriendjes veilig onder begeleiding van trainers. Super leuk en weer eens wat anders. Veilig lekker stoten, trappen, rennen, stoeien en moe worden. Onze trainers hebben ruime ervaring met verschillende vechtsporten dus er is van alles mogelijk.

Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor het ‘oude vertrouwde feestje’… het eten van taart en het drinken van limonade. Succes verzekerd.
Meld je aan

MAAND TARIEF (TEAM)

€36,99
 /Maand

In Team Verband

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Professionele Coaching

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

1 Uur Training

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Maximaal 20 Personen

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Kickboksen onder de 21 jaar (maand tarief)

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Bestel hier

VIND DE LES DIE BIJ JE PAST

YOU ARE YOUR ONLY LIMIT
Bij ons staat individuele aandacht en professionele begeleiding van onze klanten centraal.
Proefles ervaren?

CONTACT

TELEFOON
EMAIL
ADRES
0653281911
INFO@BACK2BASE.NL
NOORDDAMMERWEG 17F
1424NV DE KWAKELGemaakt door Brandways
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Hoe wil je mij contacteren?